En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; tabaka adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde çizgi olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim binalar şöyle sıralanmaktadır:

Sırça yangın kapıları çoğu kez çağdaş ofis binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve ekseriya 120 dakikaya kadar yangın dereceleri sunar.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 küme tenha kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Bununla omuz omuza adidaki kriterlere mevla olan yerlerde yek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Yanlış montaj veya bakım, bapnın yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın kapılarının profesyoneller tarafından monte edilmesi ve düzgün olarak arama edilmesi önemlidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri nedeniyle kapılar muhatara görmez.

Yangın bapları tasarruf düzına bakarak, rengine için ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya sevap ve kolaylıkla açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden autarı hak tutum sav konusu başüstüneğu yürekin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve nutuk konusu harekete destur vermesi gerekir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve onat paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve oturakında hiçbir kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en Yangın Çıkış Kapısı azca 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page